dinsdag 1 september 2015

Transgender ouderen

Nieuw boek in de maak van Eveline van de Putte, schrijfster van o.a Stormachtig Stil, dit maal over 'Transgender ouderen'.

Net als alle andere mensen op deze aarde kunnen Transgenders ook oud worden.
Voor degene die niet bekent zijn met term of het woord Transgenders, een korte uitleg. Transgenders zijn mannen en vrouwen, jongens en meisjes die zich niet thuis voelen in het lichaam/geslacht wat ze bij de geboorte hebben meegekregen. Soms worden deze mensen al op jonge leeftijd daarmee geconfronteerd, soms op latere leeftijd. Er zijn mogelijkheden d.m.v operatie je lichaam aan te passen in het geslacht waarbij jij je prettig voel. Je kunt ook kiezen voor alleen maar hormonen of gewoon te leven en kleden in het geslacht dat bij jou past. Kortom, het is een zeer diverse groep mensen waar helaas nog veel te veel en te vaak vooroordelen over bestaan. Het is een onbekende groep die veel te vaak te maken krijgt met onbegrip, pesterijen en geweld. En daar wil schrijfster Eveline van de Putte iets aan doen!

Hoe? Door hun levensverhalen op te tekenen en die te delen met de rest van de wereld! Hierdoor krijgen Transgenders niet alleen stem en gezicht, maar draagt het project bij aan meer kennis en begrip voor 'Transgender ouderen'. Onbekend maakt onbemind, dat geldt zeker voor deze groep mensen...
In dit project, werkt Eveline van de Putte samen met mensen uit de Transgender Community, TNN en Uitgeverij Xanten.

Help mee aan het ontstaan van een boek over 'Transgender ouderen', verhalen van levensbelang.
Dit is een project van Roze 50+ en Empowerment Foundation.

Maak dit bijzondere project mogelijk en koop aandelen voor slechts 5 euro per stuk. Roze 50+ en Empowerment Foundation spannen zich in om financiering bij bepaalde fondsen te bewerkstelligen. Maar dat is niet voldoende! Daarom bieden we u de kans om te participeren in dit project door het kopen van aandelen. Op die manier dragen we allemaal een steentje bij aan de emancipatie van Transgenders. Roze 50 + en de Empowerment Foundation verkopen 4000 aandelen van 5 euro per stuk. U kunt tot aandelen kopen door een bedrag over te maken op: NL69RABO0106237578 t.n.v. Empowerment Foundation, o.v.v. Transgender ouderen.

Wat krijgt u er voor terug?

  • Voor 1 t/m 49 aandelen: naamsvermelding
  • Voor 50 t/m 99 aandelen: plaatsing bedrijfslogo, plus 1 boek
  • Voor 100 t/m 199 aandelen: halve pagina advertentie/advertorials, plus 5 boeken
  • Voor 200 aandelen of meer: hele pagina advertentie/advertorials, plus 10 boeken

  • Voor meer informatie, zie: Transgender Ouderen