donderdag 14 december 2017

Eindelijk weer op weg naar ThailandVandaag is het dan zo ver, ik vertrek voor een vakantie van 7 weken naar Thailand, op 31 januari kom ik weer terug.
Ik ben heel erg blij dat ik even weg kan gezien mijn situatie van de afgelopen 5 maanden met opnieuw een slechte diagnose en opname/behandeling van Acute Myeloïde Leukemie (AML) in het VUmc te Amsterdam. Door de diverse behandelingen heeft mijn lichaam het weer zwaar te verduren gehad en schreeuwt nu om warmte. Afgelopen vrijdag bij de laatste controle het groene licht gekregen om af te reizen, ook mede door de stabiele en keurige cijfers afgelopen maanden van de bloedonderzoeken. Alleen inwendig voel ik me nog een beetje verrot door de reactie van extra t-cellen. Voor de zekerheid het ik diverse 'zo nodig' medicijnen bij me en kan ik altijd online beroep doen op mijn behandelende arts.

Ik vertrek om 17.15 uur vanaf Schiphol met een rechtstreekse vlucht van de KLM naar Suvarnabhumi Airport Bangkok, aankomst rond 10.00 uur plaatselijke tijd (tijdsverschil van 6 uur eerder met Nederland). Natuurlijk maak ik weer gebruik van de 'speciale assistentie' (voor mensen de moeilijk ter been zijn) van de KLM op Schiphol en Suvarnabhumi. Bij aankomst op Schiphol meld ik me aan bij de balie van 'special service', daarna gaat alles met de rolstoel tot aan de ingang van het vliegtuig. In Bangkok staan ze me bij de deur van het vliegtuig mij op te wachten met een rolstoel, meestal sta je na een kwartier weer buiten voorbij de douane in de aankomsthal. Deze keer word ik opgehaald met een taxi, normaal maak het me niet uit om met de bus naar Pattaya te gaan. Deze keer wil ik zo snel mogelijk in mijn appartement zijn. Zo'n eerste dag van aankomst is meestal erg druk met schoonmaken, alles opnieuw installeren en boodschappen doen.---
pmc © 14 december 2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.